Μποΐκοβιτς, Μαυροβουνώτης και Ζέλιτς στα "κίτρινα"!

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Άρη, ο οποίος μετά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών σπεύδει να καλύψει τα κενά. Νέοι παίκτες των «κιτρίνων», οι Ιβάν Μποΐκοβιτς, Αργύρης Μαυροβουνώτης και Μάριο Ζέλιτς.

Μποΐκοβιτς, Μαυροβουνώτης και Ζέλιτς στα "κίτρινα"!

Αναλυτικά, το ΤΑΠ Άρης ανακοίνωσε:

"Το ΤΑΠ Άρης Μαρμούρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τους αθλητές Ιvan Bojkovic και Αργύρη Μαυροβουνιώτη. Οι υπεύθυνοι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προς FIVB και ΕΣΑΠ, αναμένοντας την έκδοση δελτίων, ώστε να αγωνιστούν τη Δευτέρα στον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Ivan Bojkovic αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου, έχει γεννηθεί το 1979 και έχει ύψος 1,93μ. Έχει αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Σερβίας με την VC Smederevo τη Borac. Tα τελευταία χρόνια, από το 2004 ως και το 2011, αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την Ένωση Παραλιμνίου και τη Σαλαμίνα.

Το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μας είναι ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1991, έχει ύψος 1,93μ. και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Νίκη Αιγινίου, ο Αιαντας Ευόσμου, ο Ηρακλής, ο Επίκουρος και ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: " Είμαι χαρούμενος, που συνεχίζω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάτση για την εισήγησή του στη διοίκηση για την απόκτησή μου". Για την κατάσταση της ομάδας, καθώς και για τη συνέχεια δήλωσε:" Είδα την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και διέκρινα πάθος και διάθεση των παικτών να παλεύουν μέχρι τέλους, υπό την εμψύχωση του προπονητή τους. Πιστεύω, πως στα επόμενα τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια, θα πάρουμε όσο το δυνατό πιο πολλούς βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις σύντομα. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε μπορούμε να κοιτάμε και ακόμα πιο ψηλά". Ο νεαρός αθλητής μας είναι παράλληλα φοιτητής της Ιατρικής και συνδυάζει με επιτυχία μαθήματα και αθλητισμό:" Οι στόχοι μου είναι ,παράλληλα με τις σπουδές μου, να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιωθώ, ώστε να μπορώ να παίξω αρκετά χρόνια βόλεϊ υψηλού επιπέδου".

Άλλο ένα χτύπημα και με τον κεντρικό Βέλιτς για τον Άρη.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΤΑΠ Άρης Μαρμούρης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη κεντρικού Μario Zelic.

Ο Mario είναι γεννημένος στο Doboj (Bosnia) το 1981 και έχει ύψος 2,03μ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Mladost Zagabria και εν συνεχεία αγωνιζόταν εκτός συνόρων Κροατίας. Το 2003 ήταν στην γερμανική VfB Friedrichshafen και το 2004 στην πολωνική Polska Energia Sosnoviec. Από το 2004 ως και το 2006 αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα, πρώτα με τα χρώματα της Paris Volley και μετέπειτα της Montpellier.

Η περίοδος 2006-07 τον βρίσκει να παίζει στην Kροατία με την πρώτη του ομάδα Μladost Zagabria και τα επόμενα χρόνια είχε ένα πέρασμα από την ιταλική Latina(2008-09). Τελευταίος του σταθμός πριν τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ήταν πάλι η Μladost Zagabria, με την οποία είχε και 3 συμμετοχές στο CEV Cup 2011-12. Ο Mario αγωνίσθηκε με την Εθνική Κροατίας στo CEV Volleyball European League του 2011».

News 24/7

24MEDIA NETWORK