Τέλος από τον Άρη ο Κράβαρικ

Στη λύση της συνεργασίας του με τον Αντρέι Κράβαρικ προχώρησε το τμήμα βόλεϊ του Άρη, ως συνέπεια των άσχημων εμφανίσεων και των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων της ομάδας.

Τέλος από τον Άρη ο Κράβαρικ

Η ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την παρουσία του Αντρέι Κράβαρικ στον πάγκο των "κίτρινων", ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από την ομάδα, μαζί και ο άμεσος συνεργάτης του, Μιχάλης Κυριακού.

Ο Κράβαρικ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ ΤΑΠ Άρη, Θωμά Γιώτα, με τον οποίο συμφώνησε για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Από την πλευρά του ο κ. Γιώτας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την άσχημη πορεία της ομάδας. Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, προπονητές, παίκτες. Είχα δηλώσει ότι αν η ομάδα δεν αλλάξει σύντομα αγωνιστική συμπεριφορά, την οποία θα μετατρέψει σε θετικά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, για λόγους ψυχολογίας και ανασυγκρότησης, θεωρήσαμε από κοινού και αποφασίσαμε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντρέι Κράβαρικ και το βοηθό του Μιχάλη Κυριακού. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Αντρέι, εκτός από μεγάλος παίκτης, θα γίνει στο μέλλον και μεγάλος προπονητής".

Ο Άρης βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές, ενώ ως πιθανοί προσωρινοί αντικαταστάτες του Κράβαρικ παρουσιάζονται οι Σπύρος Φίνος και Αντώνης Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK