Ζήτησε... έκπτωση για Ντεσπέιν ο Άρης

Τη μεσολάβηση της ΕΣΑΠ στην παγκόσμια ομοσπονδία βόλεϊ (FIVB) ζήτησε ο Άρης, προκειμένου να μην καταβάλλει ολόκληρο το παράβολο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρολάντο Ντεσπέιν.

Ζήτησε... έκπτωση για Ντεσπέιν ο Άρης

Τη μεσολάβηση της ΕΣΑΠ στην παγκόσμια ομοσπονδία βόλεϊ (FIVB) ζήτησε ο Άρης, προκειμένου να μην καταβάλλει ολόκληρο το παράβολο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρολάντο Ντεσπέιν. Το ύψος του ανέρχεται σε 15.000 ελβετικά φράγκα (περίπου 12.000 ευρώ).

Οι "κίτρινοι" ζήτησαν να πληρώσουν λιγότερα χρήματα, αφού ο Κουβανός ήρθε μεσούσης της σεζόν και το συμβόλαιο του έχει πεντάμηνη διάρκεια.

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

"Έγγραφο στην ΕΣΑΠ που αφορά την οικονομική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρολάντο Ντεσπέιν έστειλε σήμερα (16/12) το ΤΑΠ Άρης.

Αναλυτικά το έγγραφο του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ αναφέρει: «Αξιότιμοι κύριοι, σας γνωρίζουμε ότι ο αθλητής ROLANDO JURQUIN DESPAINGE έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Συλλόγου μας διάρκειας πέντε (5) μηνών (έως 31/05/2013). Το παράβολο στην Διεθνή Ομοσπονδία FIVB για μία αγωνιστική περίοδο για τον παραπάνω Πετοσφαιριστή ορίζεται στο ποσό των 15.000 ελβετικών φράγκων. Σας παρακαλούμε όπως μεσολαβήσετε για την μείωση του παραβόλου λόγω της σύναψης συμβολαίου στη μέση της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 και της περιορισμένης χρονικής διάρκειας του. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Επιπλέον, το ΤΑΠ Άρης οφείλει να ενημερώσει ότι μόλις την προηγούμενη Πέμπτη (12/12) ο Κουβανός αθλητής διέκοψε τη συνεργασία του με την ομάδα της Βραζιλίας που αγωνιζόταν, οπότε ήταν αδύνατο μέσα σε μία ημέρα να διευθετηθεί η διαδικασία για την έκδοση δελτίου από την Ελληνική Ομοσπονδία. Ακόμη κι αν συνέβαινε αυτό, ο παίκτης αγωνιστικά δεν θα ήταν έτοιμος 100% προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (14/12) με την ΑΕΚ, καθώς όπως ο ίδιος ο Ντεσπέιν είχε πει, από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Άρη, έτοιμος 100% θα ήταν μετά από τέσσερις – πέντε ημέρες προπονήσεων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK