Διακοπή και εκκένωση στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Σχεδόν ένα μήνα μετά την εκκένωση του Αλεξάνδρειου στο μπασκετικό ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε να συμβεί κάτι ανάλογο και στο αντίστοιχο ματς του βόλεϊ εξαιτίας έντασης στις εξέδρες.

Διακοπή και εκκένωση στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι του βόλεϊ, πάντως, δεν τινάχτηκε στον αέρα, αφού μετά την εκκένωση γηπέδου που ζήτησαν οι διαιτητές σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία, συνεχίστηκε κανονικά.

Συγκεκριμένα, στο 13-14 του δεύτερου σετ κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Άρη, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδού και παίκτη των "κίτρινων".

Ακολούθησε επεισόδιο με τον συγκεκριμένο φίλαθλο, αφού θεωρήθηκε ότι ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να εμπλακεί η Αστυνομία και η κατάσταση να γίνει πιο έκρυθμη (υπήρξαν ρίψεις αντικειμένων).

Τελικά, ζητήθηκε η εκκένωση του κλειστού της Μίκρας (υπήρξε ένταση και κατά την ανακοίνωση της απόφασης από τα μεγάφωνα), οι οπαδοί του Άρη αποχώρησαν κι ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά μισή ώρα αργότερα.

Σύμφωνα, πάντως, με κάποιες άλλες πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε, όταν ο Δημοσθένης Μακράκης, ο οποίος βρισκόταν εκτός αποστολής, πανηγύρισε έναν πόντο του ΠΑΟΚ και δέχθηκε επίθεση από μικρή μερίδα οπαδών του Άρη.

Διαβάστε ακόμη:

Διακοπή και εκκένωση στο ντέρμπι του Αλεξάνδρειου

News 24/7

24MEDIA NETWORK