Για 45 ευρώ αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Volley League

Μόλις για... 45 ευρώ αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Volley League. Βρέθηκε λύση και το πρώτο σέρβις θα γίνει από τη 2η αγωνιστική.

Για 45 ευρώ αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Volley League

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θ' αρχίσει το πρωτάθλημα της Volley League μετά τη συμφωνία που προέκυψε τη Δευτέρα μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.

Όπως προέκυψε στην κρίσιμη συνάντηση, η αμοιβή των διαιτητών θα μειωθεί κατά 45 ευρώ ανά αγώνα προκειμένου οι ομάδες να είναι τυπικές στις οικονομικές υποχρεώσεις τους και οι αγώνες θα διεξάγονται κανονικά παρουσία εποπτών.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν συμφωνηθεί πέρυσι θα έπρεπε να παίρνουν 515 ευρώ ανά αγώνα και η χρυσή τομή βρέθηκε στα 470 ευρώ.

Το πρωτάθλημα πάντως θα ξεκινήσει από τη δεύτερη αγωνιστική για να μην επηρεάστεί ο προγραμματισμός των ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει: " Στην 119η συνεδριαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που ολοκληρώθηκε στην έδρα της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών στο Μαρούσι συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής, θέματα διαιτησίας, χορηγιών, συμβολαίων, παραβόλων και καρτολίνο.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέφανος Βασιλειάδης με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας. Το Δ.Σ. αποφάσισε:

1.Το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» να ξεκινήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

2.Το πρόγραμμα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές θα ανακοινωθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

3.Η 1η αγωνιστική θα προγραμματιστεί σε ημερομηνία μετά την 3η αγωνιστική για να μην επηρεαστεί ο τηλεοπτικός προγραμματισμός αλλά και ο αγωνιστικός προγραμματισμός των ομάδων".

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Άρης - Λαμία

Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ.

Παμβοχαϊκός - Κηφισιά

Παναχαϊκή - Φοίνικας Σύρου

Ολυμπιακός - Ορεστιάδα

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής

News 24/7

24MEDIA NETWORK