Η μεγάλη επιστροφή του Τσακιρόπουλου

Ο Αντώνης Τσακιρόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να αναλάβει πόστο προπονητή στις Ακαδημίες του πρωταθλητή Ελλάδας.

Η μεγάλη επιστροφή του Τσακιρόπουλου

Η ανακοίνωση

Μετά από επτά χρόνια ο Αντώνης Τσακιρόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Ο σπουδαίος κεντρικός ο οποίος έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 1995 έως το 2007 έχοντας κατακτήσει 5 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, αναλαμβάνοντας πόστο προπονητή στην Ακαδημία μας. Ο σύλλογος μας επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στο κομμάτι της Ακαδημίας προκειμένου να φτιάξει παίκτες οι οποίοι θα παίξουν με τα χρόνια στην πρώτη ομάδα.

Ο Αντώνης Τσακιρόπουλος μετά από την συμφωνία του για την επιστροφή του σημείωσε: "Είναι μεγάλη η τιμή και η ευθύνη για το πόστο που αναλαμβάνω. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά γιατί θα είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κέρδισα τα πάντα στην καριέρα μου. Το γεγονός ότι θ' ασχοληθώ με μικρά παιδιά και θα τα βοηθήσω να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ είναι τεράστια ευθύνη. Θα πρέπει να δώσουμε στα νέα παιδιά τα εφόδια για την ζωή και την καριέρα τους.

Το σημαντικότερο για μένα είναι τα νέα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το βόλεϊ. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό θα τους βοηθήσει εκτός από το κομμάτι της υγείας ν' αποκτήσουν και φίλαθλο πνεύμα". Ο Αντώνης Τσακιρόπουλος ως προπονητής έχει δουλέψει στην εθνική ομάδα των Ανδρών αλλά και στο Πέραμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK