Μπόσκαν ο εκλεκτός για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν φαβορί στην κούρσα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Μπόσκαν ο εκλεκτός για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο

Ο Φλάβιο Γκουλινέλι αποτέλεσε παρελθόν λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τους παίκτες αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιουγκοσλάβου πρώην διεθνή ακραίου, ο οποίος μάλιστα είχε θητεύσει στην πειραϊκή ομάδα την περίοδο 1999-2000.

" Γνωρίζω πολύ καλά από την προσωπική μου εμπειρία που αποκόμισα με την προηγούμενη παρουσία μου, ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, με μεγάλες απαιτήσεις. Στον Ολυμπιακό πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις πράγματα και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει φέτος πολύ καλή ομάδα και το πλάνο του περιλαμβάνει την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων αλλά και τη διάκριση στην Ευρώπη", δήλωσε ο Μπόσκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

"Στο Cev Cup θα αντιμετωπίσουμε την Σουργκούτ και η πρόκριση θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξουμε εμείς. Ωστόσο περισσότερα θα μπορώ να πω μόλις συγκεντρώσω πιο πολλές πληροφορίες. Αποτελούσε πάντα μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να παίζω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοί μας περιμένουν πολλά από εμάς και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν αλλά και για να δικαιώσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου", συμπλήρωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK