Πήρε και Νταφ ο Ολυμπιακός

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση για τον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά με τον Καναδό Τζάστιν Νταφ.

Πήρε και Νταφ ο Ολυμπιακός

Με εντυπωσιακό ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, ο οποίος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τζάστιν Νταφ.

Ο διεθνής Καναδός κεντρικός προέρχεται από την Μπενφίκα και μετά από την υπογραφή του στους Πειραιώτες δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό μιας και πρόκειται για έναν σύλλογο με τόσο πλούσια ιστορία και γνωστό όνομα στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και την καταξίωση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της CEV αποτελεί για εμένα ένα έξτρα κίνητρο. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Ελλάδα για την έναρξη της νέας σεζόν".

Η μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν για τους δευτεραθλητές Ελλάδας είχε αρχίσει με την πρόσληψη του Φάμπιο Γκουλινέλι αντί του Ρομπέρτο Πιάτσα και μετά από μία σειρά ανανεώσεων, αποκτήθηκαν οι Λίμπερμαν Αγκάμες, Γιώργος Στεφάνου, Λίβαν Οσόρια, Ανδρέας Φράγκος και Κονσταντίν Τσούπκοβιτς.

Το βιογραφικό

Ο Τζάστιν Νταφ είναι γεννημένος στις 10 Μαΐου 1988, έχει ύψος 2.02 μ. και ζυγίζει 102 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα.

Είναι διεθνής με την Εθνική Καναδά μετρώντας 134 συμμετοχές και έχει κατακτήσει δυο χάλκινα μετάλλια (2011, 2013) στο Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων Βορείου και Κεντρικής Αμερικής (NORCECA Championship).

Η καριέρα του

2010-2011 Αοn hotVolleys Vienna (Αυστρία)

2011-2013 Arkas Izmir (Τουρκία)

2013-2014 Βelogorie Belgorod (Ρωσία)

2014-2015 Bydgoszcz (Πολωνία)

2015-2016 Benfica (Πορτογαλία)

Η ανακοίνωση

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Καναδό κεντρικό Justin Duff".

News 24/7

24MEDIA NETWORK