Στον Ολυμπιακό ο Έγκλεσκαλνς

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Λετονός Χερμάνς Έγκλεσκαλνς.

Στον Ολυμπιακό ο Έγκλεσκαλνς

Στον Λετονό Χερμάνς Έγκλεσκαλνς κατέληξε για την επίθεση ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Βιτόριο Πιάτσα.

Ο 24χρονος με ύψος 2,03μ. και προϋπηρεσία στη Γαλλία και το Βέλγιο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέλος αυτής της τόσο μεγάλης οικογένειας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο διάσημο και ιστορικό σωματείο όπως ο Ολυμπιακός μπροστά σε ένα τόσο ένθερμο κοινό".

"Για εμένα είναι μια ευκαιρία για να αγωνιστώ και να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο μαζί με έναν κορυφαίο προπονητή όπως ο κ. Πιάτσα. Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες του κλαμπ είναι πολύ υψηλές και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να κερδίσουμε τους εγχώριους τίτλους, αλλά και να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού. Περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας και να έρθω στον Πειραιά να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες", δήλωσε το νέο απόκτημα των Πειραιωτών.

Τη διετία 2011-13 έπαιξε στην βέλγικη Νόλικο Μασέικ με την οποία έφτασε στους Top12 του Champions League (2013) και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο (2012). Τις σεζόν 2009/10 και 2010/11 ο Έγκλεσκαλνς αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Φινλανδίας με τη Λάκαπα κερδίζοντας το βραβείο του MVP της φινλανδικής λίγκας αλλά και το βραβείο του πρώτου σκόρερ το 2011. Το 2010 αναδείχθηκε κυπελλούχος Φινλανδίας και MVP της ίδιας διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK