Τέλος ο Πιάτσα από τον Ολυμπιακό

Το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ρομπέρτο Πιάτσα εξαιτίας των υποχρεώσεων του Ιταλού τεχνικού με την εθνική Κατάρ.

Τέλος ο Πιάτσα από τον Ολυμπιακό

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν από τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός κι ο Ρομπέρτο Πιάτσα. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τεχνικό, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη. Ο λόγος, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πειραιωτών είναι οι υποχρεώσεις του Πιάτσα με την εθνική Κατάρ.

Ο Ιταλός τεχνικός, στον ένα χρόνο που βρέθηκε στο τιμόνι του Ολυμπιακού, κατέκτησε το Κύπελλο, το League Cup, ενώ αποκλείστηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον Ρομπέρτο Πιάτσα για την άψογη συνεργασία, ωστόσο οι υποχρεώσεις που έχει με την Εθνκή Κατάρ καθιστούν αδύνατη την συνέχιση της συνεργασίας με τον σύλλογο μας. Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη και του Ιταλού τεχνικού, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, προέκυψε κοινή διάθεση από τις δυο πλευρές για μελλοντική συνεργασία. Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εκφράζει την ικανοποίηση της για τον τρόπο που δούλεψε τη φετινή σεζόν ο Ρομπέρτο Πιάτσα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK