Οριστική αναβολή στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα η έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League, αφού λύση με τις αμοιβές των διαιτητών δεν βρέθηκε.

Οριστική αναβολή στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Δεν θ' αρχίσει το Σάββατο το πρωτάθλημα της Volley League, αφού υπάρχει ασυμφωνία στο θέμα των αποζημιώσεων των διαιτητών.

Αν και καταβλήθηκε ένα μέρος των περυσινών οφειλομένων, οι διαιτητές δεν είναι πρόθυμοι να συμφωνήσουν σε νέα μείωση, αν δεν υπάρξει δέσμευση για τα χρήματα της νέας σεζόν. Παράλληλα η ΟΔΒΕ δεν είναι διατεθειμένοι να συμφωνήσει με το αίτημα για τη διεξαγωγή των αγώνων της κορυφαίας κατηγορίας χωρίς επόπτες γραμμών.

Η τυπική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ ανέφερε: " Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παράλληλα συγκλίθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ενωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK