Happy end με Ντονά, το ρόστερ της νέας σεζόν

Αίσιο τέλος είχε η "διαμάχη" της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον παλιό παίκτη της ομάδας, Στάθη Ντονά.

Happy end με Ντονά, το ρόστερ της νέας σεζόν

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Volleyleague και θα συνεχίσει να κάνει μεταγραφές, ενώ ο Στάθης Ντονάς θα πάρει τα οφειλόμενα που ανέρχονται σε περίπου 75.000 ευρώ.

Με εγγυήσεις της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΑΠ) ο διαγώνιος της Παναχαϊκής θα εξοφληθεί σε δόσεις από τα χρήματα που δικαιούται ο Παναθηναϊκός από τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ.

Ο Ντονάς αποδέχθηκε το διακανονισμό που προτάθηκε από τον αθλητικό δικαστή. Έγινε άρση της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί στους "πράσινους" και το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσει η αίτηση αδειοδότησης για συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Αυτός είναι ο νέος Παναθηναϊκός

Μετά από τη λύση της υπόθεσης Ντονά και την άρση απαγόρευσης των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ανακοινώσει το νέο του ρόστερ το οποίο έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Για την ακρίβεια οι αλλαγές ξεκινούν από τον πάγκο με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να κάθεται στο τιμόνι της ομάδας έχοντας στο πλευρό του τον Παύλο Καραμαρούδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σίγουρα ξεχωρίζει η επιστροφή του Σωτήρη Πανταλέων στην ομάδα αλλά και εκείνη του Θανάση Πρωτοψάλτη ο οποίος πέρσι έκανε εξαιρετική περίοδο με την Κηφισιά.

"Μαέστρος" παραμένει ο Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος μαζί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη είναι οι μόνοι οι οποίοι παρέμειναν από το περσινό ρόστερ. Παράλληλα, στις θέσεις των ξένων αποκτήθηκαν οι Τζάιρο Χόι (Ολλανδός κεντρικός 36 ετών), ο Μπράιαν Κουκ (Αμερικανός ακραίος 22 ετών) και ο Μίκαλ Καμίνσκι (Πολωνός διαγώνιος 27 ετών).

Την ίδια αποκτήθηκαν και οι Δημήτρης Ψάρρης, Αλέξανδρος Αριστόπουλος, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Δημητριάδης, Αθανάσιος Σάμαντας, Βαγγέλης Λουκάς και Παναγιώτης Αδαμόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK