Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Γκαράς

Ο Δημήτρης Γκαράς ήταν ο επόμενος που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μετά τους Χιμένες και Παντακίδη.

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Γκαράς

Θα είναι και του χρόνου ο βασικός λίμπερο του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς, ο οποός συμφώνησε να παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2016.

Η συμβολή του 30χρονου άσου, με θητεία σε Ορεστιάδα, Λαμία, ΕΑ Πατρών, Φοίνικα Σύρου και Άρη, ήταν κομβική στην κατάκτηση του νταμπλ και η διοίκηση Ανδρέου τον αντάμειψε με την παραμονή στην ομάδα του τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Ο ίδιος δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν η πρώτη μου επιλογή να συνεχίσω στην ομάδα με την οποία καταφέραμε τόσο πολλά πέρυσι. Είχα μια άψογη συνεργασία με τη διοίκηση τη χρονιά που τελείωσε και την ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε ξανά για τη νέα χρονιά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν άψογοι σε όλα, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην απόφαση μου να ανανεώσω με το σύλλογο.

Από τις κινήσεις που γίνονται φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και αυτή τη χρονιά θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να ξαναζήσουμε ότι ζήσαμε πέρυσι. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε από την αρχή των προσπαθειών μας τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο κόσμος πέρυσι ήταν ο κινητήριος μοχλός για να πετύχουμε τους δύο τίτλους και τον θέλουμε σε κάθε προσπάθεια κοντά μας να μας δώσει τον παλμό του, τη δύναμη του, και όλοι μαζί να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία για το σύλλογο του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη:

Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Ζελιάσκοφ

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK