Επαφές με Σαφράνοβιτς

Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς φαίνεται πως έχει νέα τροπή, καθώς οι δύο πλευρές κάθισαν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Επαφές με Σαφράνοβιτς

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς φέρεται να υπάρχει στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ένα φλερτ το οποίο υπήρξε πριν από λίγο καιρό, πάγωσε και φαίνεται ότι αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από αρκετό καιρό υπήρξε επαφή ανάμεσα στον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς και τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ πάγωσε το θέμα αφού περίμενε πρόταση από την Τουρκία. Τελικά, η πρόταση δεν ήρθε ποτέ και ο φαίνεται πως υπήρξε νέα προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές με το κλίμα να είναι πιο θετικό από πριν.

Το τι θα γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Πάντως ο Σαφράνοβιτς μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΕΑ Πατρών, ενώ έχει αντιμετωπίσει και την αντιπροσωπευτική μας ομάδας με τη φανέλα του Ισραήλ.

Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου (ψάχνει παίκτη ο ΠΑΟΚ εκεί) και πέρα από τη χώρα μας έχει παίξει στη Γερμανία (Φριντρισχάφεν 2004-05, Ουντερχάχινγκ 2011-13), Ουκρανία (Μαριουπολ 2006-07), το Μαυροβούνιο (Μπούντβα (2010-11) και τη Γαλλία (Μποβέ 2007-08, Μονπελιέ 2008-10, Νάντ 2013-14).

News 24/7

24MEDIA NETWORK