Γι' αυτό ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Ντάντε

Με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδα του, το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Ντάντε Αμαράλ αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην επιστροφή στην Ελλάδα.

Γι' αυτό ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Ντάντε

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση του Ντάντε Αμαράλ και όλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κινούνται στους ρυθμούς του Βραζιλιάνου.

Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του στο "mpcrio" της πατρίδας του εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, σε μία χώρα που με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Στην Ελλάδα έπαιξα τρία χρόνια και κέρδισα το μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας μου, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που έχει ως κύριο άθλημα το ποδόσφαιρο, αλλά έχει και πολλά άλλα αθλήματα, όπως το βόλεϊ. Στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα, έχει πάρει το πρωτάθλημα και έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς που έρχονται στο γήπεδο και ενθαρρύνουν την ομάδα.

Ανυπομονώ να πάω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και να πανηγυρίσουμε τίτλους μαζί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK