Κουβανός ο αντι-Κουρνέτας

Ο Ρικάρντο Κάλβο θ' αναλάβει να καθοδηγεί τον ΠΑΟΚ εντός των τεσσάρων γραμμών, διαδεχόμενος τον Βασίλη Κουρνέτα.

Κουβανός ο αντι-Κουρνέτας

Το κουβανικό βόλεϊ θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν ν' αποτελεί... αιμοδότη του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, καθώς αποκτήθηκε ο διεθνής πασαδόρος Ρικάρντο Κάλβο.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ήθελε παίκτη για τη θέση του Βασίλη Κουρνέτα, που αποχώρησε από τη δράση, και στο πρόσωπο του 19χρόνου κουμανταδόρου βρήκε αυτό που έψαχνε.

Ο Κάλβο έρχεται να προστεθεί στις επιτυχημένες κινήσεις των Χιμένες και Σεπέδα που πανηγύρισαν τίτλους με τον "Δικέφαλο" συνεισφέροντας σημαντικά στις μεγάλες επιτυχίες της προηγούμενης διετίας. Το ίδιο πετυχημένος θέλει να είναι και ο ίδιος, στην πρώτη απόπειρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός χώρας.

" Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κούβας με ρώτησε αν θέλω να πάω στον ΠΑΟΚ, καθώς υπήρχε αίτημα από την Ελληνική ομάδα για μένα. Απάντησα αμέσως «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη", ανέφερε ο νεαρός άσος μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Εν τω μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης τήρησε τη δέσμευσή του και κατέβαλε 50.000 ευρώ στο τμήμα βόλεϊ ως ανταπόδοση για το χαμηλό τίμημα που είχε ζητήσει για τα εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια των τελικών. Αίτημα που ικανοποιήθηκε με τον ίδιο να καλύπτει τη διαφορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK