Ο Τερζής επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στον ΠΑΟΚ

Μία από τις επιλογές του Νικολάι Ζελιάσκοφ στην πάσα θα είναι ο Θάνος Τερζής.

Ο Τερζής επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στον ΠΑΟΚ

Ο Θάνος Τερζής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια της διοίκησης του ΤΑΠ να γεμίσει το ρόστερ πριν από μια σεζόν με αυξημένες απαιτήσεις.

Ο έμπειρος πασαδόρος επέστρεψε στο "Δικέφαλο" μετά από 16 χρόνια και θα ξαναβρεί τον Νικολάι Ζελιάσκοφ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

" Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους ανταποκρίνεται και στους προσωπικούς μου στόχους. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περάνει η χώρα ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον αθλητισμό και εξακολουθεί να έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κίνητρο για μένα αλλά και για τους άλλους αθλητές που θα είναι στην ομάδα αποτελεί η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διοίκηση θέλει να κάνει μια καλή ομάδα και να διεκδικήσει αξιώσεις τους στόχους σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ υπήρξαμε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Στόχος είναι να υπάρξει ένα πολύ δυνατό σύνολο 12 αθλητών το οποίο θα ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια και στις απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη", ανέφερε ο Τερζής.

Ο Τερζής άρχισε την καριέρα του από τον Ηρακλή και έπαιξε έκτοτε σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ρέθυμνο, Άρη, Πανελλήνιο, Παμβοχαϊκό και Φοίνικα Σύρου. Απέκτησε δε διεθνείς εμπειρίες έχοντας βρει επαγγελματική στέγη σε Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ρουμανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK