"Ολοι στο γήπεδο"

Το κάλεσμα των Σ.Φ. ΠΑΟΚ για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος στο βόλει που θα γίνει μεταξύ του "Δικεφάλου" και του Ολυμπιακού στο "Παλατάκι"

"Ολοι στο γήπεδο"

Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανακοίνωση:

"Η παρουσία μας στο παιχνίδι της Δευτέρας αποτελεί τον οδηγό. Την Πέμπτη οφείλουμε όλοι να είμαστε ξανά εκεί! Πιο δυνατά! Πιο μαζικά! Πιο παθιασμένα! Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών, μπορεί να μην κρίνει τον πρωταθλητή, αφού θα πρέπει να περιμένουμε ίσως και μέχρι την επόμενη Τετάρτη, αλλά σίγουρα αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία για να στηρίξουμε αυτούς που με το πάθος τους και την αγωνιστικότητά τους, μας απόδειξαν για ακόμα μια φορά ότι πραγματικά το αξίζουν.

Η στιγμή που ονειρευόμασταν πλησιάζει, η στιγμή που ο ΠΑΟΚ μας θα διεκδικεί και θα κατακτά τίτλους παντού έχει φτάσει και εμείς είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε επιτέλους να απολαμβάνουμε τους καρπούς από τις θυσίες που έχουμε κάνει, από τους αγώνες που έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια, για τα τέσσερα γράμματα που λατρεύουμε περισσότερο από την ίδια μας τη ζωή.

Υπενθυμίζουμε σε όλους μας, ότι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας όχι απλά παραμένει, αλλά είναι ακόμα πιο ορατός. Το πρωτάθλημα πρέπει να το πανηγυρίσει και θα το πανηγυρίσει η ομάδα μαζί με τον κόσμο της, όσα σετ και αν παιχτούν, όσοι αγώνες και αν απαιτηθούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK