ΠΑΟΚ: "Οι ανεγκέφαλοι δεν αποδέχθηκαν το δεύτερο συνεχόμενο χαστούκι"

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ύστερα από τη σπουδαία νίκη του "Δικεφάλου" επί του Ολυμπιακού, κάνοντας ολομέτωπη επίθεση στη διαιτησία, αλλά και στη φιλοξενία των "ερυθρόλευκων".

ΠΑΟΚ: "Οι ανεγκέφαλοι δεν αποδέχθηκαν το δεύτερο συνεχόμενο χαστούκι"

Ο ΠΑΟΚ, παρότι βρέθηκε να κάνει με 2-0 σετ, έκανε τεράστια ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Μελίνα Μερκούρα", κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα τεταμένη, με τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" να εκτοξεύουν αντικείμενα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη συμπεριφορά προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ, η οποία και εξαπέλυσε επίθεση προς τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ειδική μνεία στη διαιτησία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σάιτ του ΤΑΑ ΠΑΟΚ:

"Κόντρα σε όλους και σε όλα ήρθε ο νέος θρίαμβος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", όπου οι ανεγκέφαλοι δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν το δεύτερο συνεχόμενο χαστούκι που δέχθηκε η ομάδα τους από το Δικέφαλο, που νίκησε τον αντίπαλο, την απαράδεκτη "φιλοξενία", αλλά και την εχθρική διαιτησία.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν έκαναν στον Ολυμπιακό τη χάρη να… κάτσουν να χάσουν, παρότι οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν κατάφωρα σε βάρος τους, ειδικά στο κρισιμότερο σημείο του τάι μπρέικ.

Με τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο Σεπέδα και οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν για τον κερδισμένο τελευταίο πόντο, οπαδοί του Ολυμπιακού εκτόξευσαν μπουκάλια και εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της αστυνομίας, η οποία άφησε απροστάτευτη την ομάδα του Δικεφάλου, για να εισβάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι χούλιγκαν των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν απειλητικά εναντίον του Τακουρίδη και του Γκαρά, εμποδίζοντας την είσοδό τους στο χώρο του αντιντόπινγκ κοντρόλ και πετώντας μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK