Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Παντακίδης

Μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Χιμένες και την απόκτηση του Σεπέντα, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και με τον Γιάννη Παντακίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Παντακίδης

Ο ΠΑΟΚ θα επεκτείνει τη συνεργασία του και με τον Γιάννη Παντακίδη, με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε κάθε παράμετρο του νέου συμβολαίου του.

Ο έμπειρος κεντρικός, ο οποίος αποτελεί τον πιο παλιό παίκτη της ομάδας βόλεϊ του "Δικεφάλου" και συνέβαλε στην κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν, θα παραμείνει και για τη νέα απαιτητική χρονιά, καθώς θα υπάρχει και η Ευρώπη.

Ήταν η τρίτη κίνηση της διοίκησης Ανδρέου μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Χιμένες και την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Κούβας Σεπέντα.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ