Τσαλόπουλος: "Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλές διακοπές"

Πανευτυχής για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους τελικούς της Volley League ήταν ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος που ευχήθηκε "καλές διακοπές" στον Ολυμπιακό.

Τσαλόπουλος: "Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλές διακοπές"

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στον τέταρτο ημιτελικό της Volley League στην Πυλαία, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος ευχήθηκε καλές διακοπές στους "ερυθρόλευκους".

"Eίναι μία μεγάλη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η σημερινή. Ήταν ένα ξέσπασμα το σημερινό, μετά από όλα αυτά που ζήσαμε. Τα αφήνουμε πίσω μας όμως και προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας τους τελικούς. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη, έχει τα δικά της θέματα, αλλά θα τα βρούμε όλα στην πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και αυτόν που βρέθηκε στο γήπεδο και αυτούς που δεν ήρθε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία, που ελπίζω ότι θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες", δήλωσε.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος είπε: "Εκ των πραγμάτων νιώθουμε δικαιωμένοι. Είχαμε δύο ατυχίες, χάσαμε αδικαιολόγητα δύο τίτλους, αλλά εντάξει έτσι είναι η ζωή, έχει χαρές και λύπες. Τώρα πάμε για το μεγαλύτερο έπαθλο. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλές διακοπές και πιστεύω να είδαν τι εστί φιλοξενία. Είδαν τη συμπεριφορά και των φιλάθλων και της ομάδας, που αντί να πανηγυρίσει, πήγε να τους προστατεύσει για παν ενδεχόμενο και όλα έληξαν καλά. Είναι ανεπανάληπτες στιγμές και εύχομαι να τις ξαναζήσουμε σύντομα. Είμαστε παράξενη οικογένεια, που στα δύσκολα πάντα ενώνεται".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο: "Ήταν εδώ το μπάσκετ, το χάντμπολ, το γυναικείο μπάσκετ... Αυτό με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Βρεθήκαμε όλοι μαζί και πιστεύω ότι αυτό μόνο καλό μπορεί να φέρει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK