Τσαλόπουλος: "Ο Πιάτσα πόνεσε πολύ πέρυσι"

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα, με πρόσφατες δηλώσεις του, είχε χρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν και στην πρώτη ευκαιρία έλαβε απάντηση από τον Αντώνη Τσαλόπουλο.

Οι πρόσφατες δηλώσεις, έως και απαξιωτικές, του Ρομπέρτο Πιάτσα για τον ΠΑΟΚ ενόχλησαν σφόδρα τον Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε την Τρίτη έδωσε την απάντησή του.

Ο επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ του "Δικεφάλου" ρωτήθηκε να σχολιάσει τα όσα υποστήριξε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και αποκρίθηκε πως "ο Πιάτσα φαίνεται πως πόνεσε πολύ πέρυσι".

Κατά τ' άλλα, δεσμεύτηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί πιο δυνατός τη νέα χρονιά, αφού ακόμη δεν έχει καλυφθεί το κενό στον ακραίο. "Ό,τι πετάει το χτυπάμε", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα