Ζελιάσκοφ: "Μου αρέσουν τα δύσκολα, πρόκληση ο ΠΑΟΚ

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ μίλησε για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ζελιάσκοφ: "Μου αρέσουν τα δύσκολα, πρόκληση ο ΠΑΟΚ

Μετά από τρεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη ο Νικολάι Ζελιάσκοφ αναχωρεί για τη Βουλγαρία ανανεώνοντας το ραντεβού του για τις επόμενες ημέρες με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του ρόστερ της ασπρόμαυρης ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εξάλλου, τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων θα βρεθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας όπου και θα συναντηθεί με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη για τη συνάντηση του με τους παράγοντες του ασπρόμαυρου συλλόγου, την ολοκλήρωση του ρόστερ αλλά και τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που γνωρίζει καλά ο Νικολάι Ζελιάσκοφ τόνισε: "Χαίρομαι που επιστρέφω σε μέρη που γνωρίζω πολύ. Ως αθλητής έπαιξα για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ και ένα χρόνο στον Ηρακλή και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις να θυμάμαι".

Όσο για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αν και δέχτηκε προτάσεις από άλλες ομάδες που ενδεχομένως θα είχαν λιγότερη πίεση ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είχε να πει: "Μου αρέσουν τα δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά μετά και την κατάκτηση του νταμπλ και θα υπάρχει πολύ πίεση. Εάν είμαστε όλοι μαζί όμως διοίκηση , προπονητικό τιμ, παίκτες και κόσμος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι σαν ένας. Από τις πρώτες συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση πήρα πολύ θετικά μηνύματα και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά".

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου, τονίζοντας: "Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα όπως έκανε και το προηγούμενο διάστημα. Ο κύκλος της ομάδας που ήταν πέρυσι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τώρα ξεκινάει μια καινούρια χρονιά με τους ίδιους στόχους απέναντι όμως σε πιο ενισχυμένους αντιπάλους".

Όσο για την ολοκλήρωση του ρόστερ ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είχε να πει: "Είχαμε πολλές συζητήσεις με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά. Στόχος μου είναι να μείνουν στην ομάδα όσοι περισσότεροι αθλητές γίνεται. Ήδη έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά που ήταν πέρυσι στο σταφ και θα συνεχίσουμε μαζί".

Τέλος , ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε στη κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ τονίζοντας: "Υπάρχει αγωνία για την κλήρωση. Θα έλεγα ότι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι για τον ΠΑΟΚ το κερασάκι στην τούρτα. Γιατί θα έρθουν οι καλύτερες ομάδες στη Θεσσαλονίκη και θα γίνουν πολύ δυνατά ματς. Ελπίζω να έχουμε μια καλή κλήρωση για να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK