Προβλήματα για Άρη και ΜΕΝΤ

Ο Άρης και η ΜΕΝΤ είναι τα μοναδικά ΤΑΑ που δεν πήραν αδειοδότηση από την ΕΕΑ, ενώ αντίθετα ο Παμβοχαϊκός καλείται να προσκομίσει ένα τυπικό έγγραφο.

Προβλήματα για Άρη και ΜΕΝΤ

Ο μεν Άρης έχει στείλει τον εγκεκριμένο από ορκωτό λογιστή, προϋπολογισμό του, την πρωτότυπη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα (σ.σ. οι "κίτρινοι" έχουν πάρει τα σχετικά έγγραφα, αλλά έστειλαν τα αντίγραφα τους) και κάποια τυπικά έγγραφα που αφορούν τα μέλη του ΤΑΑ.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η ΜΕΝΤ, καθώς δεν είχε στείλει απολύτως τίποτα και η Παναχαϊκή καραδοκεί για να της πάρει τη θέση, ενώ αμφότερες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν πάρει αναβολή έως τις 3 Οκτωβρίου.

Ο βραχνάς των χρεών

Την ίδια ώρα μπορεί η υπόθεση του Άρη με την ΕΕΑ να θεωρείται εύκολη, δεν είναι όμως το ίδιο και με τις οφειλές που έχει, όπως μαρτυρά και η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ.

" Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ συνεδρίασε σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2014:Συζητήθηκε η αίτηση του βολεϊμπολίστα Νικόλαου Ρουμελιώτη κατά του Τ.Α.Α. Άρης και δόθηκε προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος στις 9 Οκτωβρίου 2014.

Η αίτηση του βολεϊμπολίστα Αθανάσιου Τερζή κατά του Τ.Α.Α. Άρης και του βολεϊμπολίστα Μιχαήλ Σαρικεϊσογλου κατά του Τ.Α.Α.Άρης αναβλήθηκαν για τις 9 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18.00".

News 24/7

24MEDIA NETWORK