Σαββίδης: "Πηγή έμπνευσης το βόλεϊ του ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Σαββίδης: "Πηγή έμπνευσης το βόλεϊ του ΠΑΟΚ"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδωσε συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, τονίζοντας ότι αποτελεί "πηγή έμπνευσης".

"Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ, που συνεχίζει να είναι πηγή έμπνευσης και κινήτρου για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ! Μπράβο στη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά και στον κόσμο που έδωσε μοναδική στήριξη σε όλα τα ματς των πλέι οφ", ήταν η γραπτή δήλωσή του.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε με τη σειρά του ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παίκτες του βόλεϊ που προσέφεραν στον σύλλογο αυτήν τη σπουδαία επιτυχία.

Η ανακοίνωση

"Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια,στους παίκτες,το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση του Τ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ και προσωπικά στο πρόεδρο κ. Τσαλόπουλο για την κατάκτηση του δεύτερου σερι πρωταθλήματος το οποίο καταξιώνει τον Π.Α.Ο.Κ. και στο χώρο του volley. Οι τίτλοι και ιδιαίτερα οι "καθαροί" τίτλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι οπότε......ας κρατήσουν οι χοροί. Καλή Ανάσταση σε ολο το κόσμο του Π.Α.Ο.Κ".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου 3-2
Η απονομή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ
Γκαράς στον Sport24 Radio: "Δεν μπορούσε να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK