Ένταση στο φινάλε στο "Μελίνα Μερκούρη"

Μέσα σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο "Μελίνα Μερκούρη", αφού οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" πέταξαν αντικείμενα στη μεριά των παικτών του "Δικεφάλου" και είχαν συνομιλία με Κουρνέτα και Καλμαζίδη.

Ένταση στο φινάλε στο "Μελίνα Μερκούρη"

Με ένταση ολοκληρώθηκε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο "Μελίνα Μερκούρη". Ο Σεπέδα κάρφωσε στο τάι μπρέικ για το 3-2 του "Δικεφάλου" που του χάρισε τη νίκη και ο κόσμος των "ερυθρολεύκων" αντέδρασε, πετώντας αντικείμενα προς το μέρος των παικτών των "ασπρόμαυρων".

Ο Φιλίποφ έσπευσε αμέσως στους φιλάθλους, ζητώντας τους να σταματήσουν, την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποχωρούσαν από το σημείο. Τελικά, δύο οπαδοί των Πειραιωτών κατάφεραν να κατέβουν στο γήπεδο και συνομίλησαν με τους Κουρνέτα και Καλμαζίδη. Οι αστυνομικές δυνάμεις ουσιαστικά απουσίαζαν, αφού για τους 15 οπαδούς που είχαν μείνει στο κλειστό μετά το τέλος του αγώνα υπήρχαν μόλις δύο αστυνομικοί.

"Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ) και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα",αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-3
Μπάσιμο και κάρφωμα ο Σεπέδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK