Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-3

Σε ένα συγκλονιστικό ματς στο "Μελίνα Μερκούρη", ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, έκανε την ανατροπή και νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 στο τάι μπρέικ, φτάνοντας στο 2-0 στη σειρά των ημιτελικών στη Volley League. Στην "PAOK Sports Arena" το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-3

Στο καλύτερο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο "Μελίνα Μερκούρη", ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2 στο τάι μπρέικ, φτάνοντας στις δύο νίκες στη σειρά των ημιτελικών της Volley League.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς, το μπλοκ δούλεψε σχεδόν άψογα κι έτσι ήρθε το 1-0, παρά την αντίσταση του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Σεπέδα. Ο τελευταίος πόντος του σετ μάλιστα, ήταν ίσως ο καλύτερος της χρονιάς αφού μέχρι να καταλήξει στον Ολυμπιακό, οι δύο ομάδες έβγαλαν φοβερές άμυνες.

Στο δεύτερο σετ, οι Πειραιώτες συνέχισαν με το πόδι στο... γκάζι και έκαναν εύκολα το 2-0. Από το σημείο εκείνο όμως ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και με τον Σμαραγδή να κάνει την έκπληξη και να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του, ο "Δικέφαλος" μείωσε αρχικά σε 2-1 προτού ισοφαρίσει σε 2-2 εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Ολυμπιακού στο τέταρτο σετ.

Τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν να προηγούνται με 12-8 όμως για μια ακόμη φορά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα με αποτέλεσμα οι "ασπρόμαυροι" να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη, τη δεύτερη στη σειρά των ημιτελικών.

Τα σετ:27-25, 25-21, 20-25, 20-25

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK