Προκρίθηκε στους τελικούς και έγραψε ιστορία ο ΑΟ Θήρας

Στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε ο ΑΟ Θήρας, που επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη.

Προκρίθηκε στους τελικούς και έγραψε ιστορία ο ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟ Θήρας έγραψε ιστορία. Η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς της Α1 όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινες μπήκαν νωθρά στο ματς, με αποτέλεσμα τα κορίτσια του Οικονόμου, με "όπλο" το σερβίς και τα πλασέ που τους έδωσαν αρκετούς εύκολους πόντους να καταφέρουν να προηγηθούν με 2-0 σετ. Το "τριφύλλι" αντέδρασε στη συνέχεια και βρήκε λύσεις στο ισχυρό σερβίς των φιλοξενούμενων, μειώνοντας σε 2-1.

Τελικά, η εξαιρετική Μπρίνκμαν ξεχώρισε για τον ΑΟ Θήρας και οδήγησε την ομάδα της στην κατάκτηση του τέταρτου σετ και παράλληλα στην πρόκριση στους τελικούς.

Τα σετ: 17-25, 24-26, 25-18, 17-25

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ