Σταματάει την καριέρα του ο Κουρνέτας

Ο Βασίλης Κουρνέτας μίλησε στην κάμερα της NOVA και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι προτίθεται να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Σταματάει την καριέρα του ο Κουρνέτας

Έτοιμος να βάλει "τίτλους τέλους" σε μια λαμπρή καριέρα στο βόλεϊ είναι ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος φέτος κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ και θέλει να σταματήσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Δεν έχει διάθεση να συνεχίσει, όπως ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

Για τη φετινή σεζόν, είπε: "Ήταν μια σεζόν με πολλές ανατροπές και ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν ήταν στημένη από την αρχή σωστά, αλλά μετά τις αλλαγές που έγιναν στο τέλος δείξαμε τη δύναμή μας. Η αλήθεια είναι ότι μετά τον χαμένο ημιτελικό κυπέλλου δοκιμάστηκε η εμπιστοσύνη μας στην ομάδα. Στο 0-2 του τελευταίου τελικού ήρθαν οι μαύρες σκέψης για προπόνηση μέσα στο Πάσχα και τελευταίο τελικό στη Σύρο. Θα ήταν δύσκολο, αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική και πήραμε το πρωτάθλημα".

Για την επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη, τόνισε: "Η επιθυμία μου ήταν δεδομένη από τη στιγμή που ψάχναμε για προπονητή. Η παρουσία του Γιάννη έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Σε άλλες χώρες, μετά το πρώτο νταμπλ μας μεγάλης ομάδας με κόσμο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, οφείλεις να κρατήσεις τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας σου. Πέρα από τους δυνατούς αντιπάλους, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την κακή νοοτροπία, ανθρώπων που ήταν στο τιμόνι του ΠΑΟΚ. Δώσαμε μάχη με αυτό. Πολλές έβγαινα να μιλήσω για να δώσω την εικόνα που έπρεπε να βγει".

Για τους λόγους που έμεινε στον ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά ήθελα να ζήσω την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου σκέφτηκα ότι δεν είχαν τελειώσει όλα επειδή απομακρύνθηκε ο Καλμαζίδης. Όμως ένιωθες ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε 6ος ή 7ος και οι παίχτες έπρεπε να απολογηθούν. Μετά αποδυναμώθηκε η ομάδα από αθλητές με χαρακτήρα και ήρθαν αθλητές που ήταν ταλαντούχοι, αλλά πολλοί από αυτούς δεν είχαν κατακτήσει κάποιο τίτλο".

Για την απόφασή του να σταματήσει το βόλεϊ, αποκάλυψε : "Θεωρώ ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν έχω διάθεση αυτή τη στιγμή να συνεχίσω, το έχω μεταφέρει και στον κόουτς και στα παιδιά. Είναι ωραίο να τελειώνεις ψηλά, αλλά είναι μια σκέψη και μια απόφαση που έχω εδώ και καιρό, την έχω δουλέψει αρκετά. Ο διαιτητής έχει τελειώσει το 90λεπτο και παίζουμε τις καθυστερήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK