Μαυρομάτης: "Αποκλειστικοί πρωταγωνιστές οι αθλητές"

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, συνεχάρη τις ομάδες που συμμετείχαν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, τόνισε τη διεξαγωγή του χωρίς επεισόδια και απάντησε στα όσα κατήγγειλε ο ΠΑΟΚ.

Μαυρομάτης: "Αποκλειστικοί πρωταγωνιστές οι αθλητές"

Απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα έγιναν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών έμεινε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλα κύλησαν ομαλά, ενώ τοποθετήθηκε και στα όσα κατήγγειλε η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας 2016, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές των τεσσάρων ομάδων για το θέαμα υψηλού επιπέδου που μας προσέφεραν αυτό το διήμερο στο φιλόξενο ΔΑΚ Γλυφάδας στο πλαίσιο του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο του βόλεϊ που δεν "τρομοκρατήθηκε" και τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες και τη διοργάνωση, καθώς και το Δήμο Γλυφάδας για την άψογη συνεργασία.

Η ΕΟΠΕ για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει επιτυχώς Φάιναλ Φορ χωρίς επεισόδια με αποκλειστικούς πρωταγωνιστές τους αθλητές των ομάδων και το άθλημα. Προσπαθήσαμε να έχουμε ένα γήπεδο με ανθρώπους μόνο του αθλήματος και αυτό ήταν προϋπόθεση για να έρθει η διοργάνωση στην Αθήνα. Σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε.

Δεν παύει όμως να μας προκαλεί αρνητική εντύπωση, η δυσανάλογη διάσταση που προσπάθησαν ορισμένοι να δώσουν σε ζητήματα που θα είχαν λυθεί αν οι διοικήσεις των ομάδων συνεργάζονταν με την Ομοσπονδία αλλά και μεταξύ τους με ειλικρίνεια και καλή πρόθεση".

Στη φωτό ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος τιμήθηκε από την Ομοσπονδία για τη συνεισφορά του στη φετινή συνδιοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK