Ο ΠΑΟΚ δεν υπέγραψε ποτέ το έγγραφο. Τι υποστηρίζει ο Αντώνης Τσαλόπουλος στο Contra.gr

Το έγγραφο με τους νέους όρους διεξαγωγής του Φάιναλ Φορ του βόλεϊ ανδρών στη Γλυφάδα, ο ΠΑΟΚ που δεν το υπέγραψε ποτέ, η αντίδραση των ανθρώπων του για την παρουσία ατόμων, άσχετων με το άθλημα, στις εξέδρες και η θέση του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαλόπουλου στο Contra.gr.

Ο ΠΑΟΚ δεν υπέγραψε ποτέ το έγγραφο. Τι υποστηρίζει ο Αντώνης Τσαλόπουλος στο Contra.gr

Το Φάιναλ Φορ της Γλυφάδας έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο, αλλά τα απόνερα συνεχίζουν να απασχολούν τις διοικήσεις και δη του ΠΑΟΚ που στέκεται στο γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την Κηφισιά και φυσικά τον "Δικέφαλο".

Στη συνάντηση που είχε γίνει με την ΕΟΠΕ καιρό πριν το Φάιναλ Φορ κι αφού φυσικά είχαν καθοριστεί οι ομάδες υπήρξε συμφωνία σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του, αναφορικά με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Εκεί ήταν που αποφασίστηκε από κοινού -παρουσία της Αστυνομίας- να απέχουν οι οργανωμένοι οπαδοί και να δοθούν 30 προσκλήσεις σε μέλη Δ.Σ, χορηγούς και σε κάποιους ανθρώπους του βόλεϊ, συν 20 που αφορούσαν συγγενείς αθλητών.

Όλα καλά κι όλα ωραία ως εδώ, μόνο που η αρχική συνεννόηση άρχισε, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, να "μπάζει". Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαλόπουλο, του εστάλη μέιλ το βράδυ της 22ας Μαρτίου το οποίο εκ των υστέρων έμαθε πως είχε το έγγραφο με τους νέους όρους και το οποίο δεν μπορούσε να ανοίξει, λόγω μορφής του αρχείου!

Σημαντική σημείωση: πριν από την αποστολή του επίμαχου μέιλ, υπήρξε συνάντηση στις 11 Μαρτίου στο γήπεδο της Γλυφάδας, παρουσία όλων των ομάδων και εκπροσώπων της Αστυνομίας όπου έγινε πρόταση να αλλάξουν κάποιοι όροι και να αυξηθούν τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις. Η άποψη της Αστυνομίας ήταν πως αν υπάρξει έστω μία ομάδα, από τις τέσσερις, που θα διαφωνούσε, τότε οι όροι θα έμεναν ως είχαν. Ο ΠΑΟΚ φρόντισε εξ αρχής να εκφράσει τις αντιρρήσεις του και κάπου εκεί το θέμα έλαβε τέλος.

Την παραμονή του ημιτελικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο κ.Τσαλόπουλος αντιλαμβάνεται ότι οι όροι άλλαξαν: "Είδαμε λίστα ανθρώπων στους προσκεκλημένους που δεν είχαν σχέση με το βόλεϊ ή τα Δ.Σ. των ομάδων", δηλώνει ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ στο Contra.gr. "Ο μόνος που δεν τήρησε τη συμφωνία ήταν ο Ολυμπιακός. Μίλησα αμέσως με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον ενημέρωσα, αλλά η απάντησή του με αιφνιδίασε, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μου πρότεινε να φέρει και ο ΠΑΟΚ άτομα που δεν είχαν σχέση με το άθλημα. Όπως καταλαβαίνετε έκλεισα το τηλέφωνο και δεν του ξαναμίλησα από τότε. Φτάνουμε, λοιπόν, το Σάββατο, τη μέρα του αγώνα και λίγο πριν την έναρξη αντιλαμβανόμαστε παρουσίες άσχετων με το άθλημα ατόμων στις εξέδρες, αλλά και διάφορα πανό. Πράγματα, δηλαδή, που δεν είχαμε συμφωνήσει. Μάλιστα, εκεί ήταν η πρώτη φορά που είδα το περίφημο έγγραφο. Όπως είδατε εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας, αλλά κατεβήκαμε να παίξουμε".

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, αφού το Φάιναλ Φορ διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο, τη Δευτέρα εμφανίζεται έγγραφο στο οποίο υπάρχουν οι νέοι όροι διεξαγωγής του και βάσει αυτού υποτίθεται πως όλες οι ομάδες έχουν ενημερωθεί. Είναι το περίφημο έγγραφο που δεν μπορούσε να δει ο κ. Τσαλόπουλος. Η αντίδραση του Δικεφάλου ήταν άμεση και μπορείτε να δείτε στο Contra.gr το επίμαχο σημείο του εγγράφου, όπου δεν υπάρχει η υπογραφή του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο). Βάσει αυτής της σελίδας, ο Δικέφαλος θεωρεί ότι δεν έγιναν όσα είχαν συμφωνηθεί στην αρχική συνάντηση και τελικά έγιναν αυτά για τα οποία δεν είχε δώσει ποτέ την συγκατάθεσή του.

Ιδού το επίμαχο έγγραφο (έχουν σβηστεί, για ευνόητους λόγους, τα τηλέφωνα των εκπροσώπων):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πρακτικό των μέτρων ασφαλείας στο Φάιναλ Φορ

Τσαλόπουλος: "Με κορόιδεψε ο Μαυρομάτης, στις εξέδρες ήταν ο Τσουκαλάς!"

Σήκωσε την κούπα... ο Τσουκαλάς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK