Σουλτανόπουλος: "Πήραμε ψυχολογία από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ"

Ο MVP του Φάιναλ Φορ, Δημήτρης Σουλτανόπουλος αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

Σουλτανόπουλος: "Πήραμε ψυχολογία από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ"

Ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών και κεντρικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σουλτανόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτό που μας ανέβασε ψυχολογικά ήταν η νίκη επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό. Στον τελικό ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη και κατακτήσαμε το Κύπελλο".

Για το δυνατό του όπλο, το σερβίς: "Είναι σίγουρα και οδηγίες, είναι και η τύχη. Πάντως είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Υπάρχει και η τύχη, αλλά τη διεκδικούμε και πιστεύουμε πάντα στη νίκη. Εγώ είμαι τυχερός που αυτό βγαίνει στους αγώνες".

Για την πορεία του Ολυμπιακού: "Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα και ήρθε καινούριος προπονητής. Δουλεύουμε πάρα πολύ και σωστά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Θα χαρούμε απόψε, αλλά από αύριο, το πολύ μεθαύριο, θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια, διότι πάντα μένει η τελευταία εικόνα και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να ολοκληρωθεί καλά η χρονιά".

Για τον προπονητή της ομάδας, τον Ρομπέρτο Πιάτσα: "Στο ζντο μετά τη νίκη μας είπε ότι αύριο θα έχουμε προπόνηση, αλλά ελπίζω να κάνει πλάκα. Στις προπονήσεις είναι πιο εκδηλωτικός και πραγματικά ζει για τη δουλειά του. Είναι όλη μέρα στο γήπεδο και μας έχει κάνει να αποδίδουμε καλύτερα".

Για την Κηφισιά: "Έπαιξα δύο χρόνια στην ομάδα, την αγαπώ πάρα πολύ. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, κάθε χρόνο δικαιώνουν με το παραπάνω τις προσδοκίες και ελπίζω να έρθει και ο τίλος. Σήμερα δε γινόταν, κάποια άλλη φορά. Είναι ένα καλό σωματείο που βγάζει υγεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK