Τσαλόπουλος: "Με κορόιδεψε ο Μαυρομάτης, στις εξέδρες ήταν ο Τσουκαλάς!"

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαλόπουλος έβαλε κατά του Αχιλλέα Μαυρομάτη για την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών.

Τσαλόπουλος: "Με κορόιδεψε ο Μαυρομάτης, στις εξέδρες ήταν ο Τσουκαλάς!"

"Η ΕΟΠΕ δεν κράτησε καμία υπόσχεση. Παραμυθιάστηκα από τον κ. Μαυρομάτη. Δεν υπάρχει Αχιλλέας Μαυρομάτης για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό που έγινε. Εγώ μάλωσα με τον δικό μας κόσμο για να δώσω τον λόγο μου πως δεν θα έχουμε οργανωμένους και τελικά την πατήσαμε. Την ευθύνη την παίρνω εγώ γι’ αυτό που έγινε", ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο και πρόσθεσε:

"Είμαι απογοητευμένος από τον εμπαιγμό του κ. Μαυρομάτη. Θαύμασα τις ακαδημίες του κ. Ολυμπιακού. Ο κ. Μαυρομάτης με κορόιδεψε. Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, μπήκε στο γήπεδο δηλωμένος ως εκπρόσωπος των ακαδημιών στους ερυθρόλευκους".

Αντίδραση από την πλευρά της ΕΟΠΕ δεν θα υπάρξει στα όσα είπε ο Τσαλόπουλος. Όπως έλεγαν από την Ομοσπονδία, το όνομα του συγκεκριμένου οπαδού του Ολυμπιακού ήταν δηλωμένο στη λίστα των 30 ατόμων που είχε δικαίωμα να καλέσει η κάθε ημιφιναλίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κατέβουν και τα πανό που είχαν σηκώσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στη Γλυφάδα, κάτι το οποίο δεν προβλεπόταν από το πρακτικό των μέτρων ασφαλείας, αφού σύμφωνα αυτό γίνεται λόγος για πανό με υβριστικό περιεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-2 σετ

Δείτε πως το γύρισε ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK