Καζάζης: "Αφιερωμένο στο γιο μου που μου γκρινιάζει"

Πανευτυχής ο Δημήτρης Καζάζης μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής και το αφιέρωσε στο γιο του για συγκεκριμένο λόγο.

Καζάζης: "Αφιερωμένο στο γιο μου που μου γκρινιάζει"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: " Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, νίκη τίτλου. Μέσα από προβλήματα που προκύψανε τελευταία στιγμή, η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μου, η ομάδα είναι στους στόχους της, πήραμε το κύπελλο, αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη από μία υπερδύναμη, άσχετα αν πέρασε στα ψιλά και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε όλο το βάρος εκει.

Με το καλό να ξεπεράσουμε όσα προβλήματα έχουμε γιατί έχουμε αρκετά και να έχουμε ένα καλό τέλος

Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στον γιό μου γιατί πέρυσι που πήραμε τρείς τίτλους δεν του αφιέρωσα κανένα και μου γκρινιάζει όλη τη χρονιά. Επίσης σε ένα καλό μου φίλο που «έφυγε» τώρα τελευταία".

Αντιστρόφως ανάλογα τα συναισθήματα για τον Κώστα Αρσενιάδη: " Η Κηφισιά γράφει ιστορία επειδή κάνει μεγάλες εκπλήξεις. Σήμερα δεν έγραψε ιστορία, αν κατακτούσαμε το Κύπελλο θα γράφαμε. O Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν θεωρώ ότι βγήκε η κούραση, απλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έπαιξε πάρα πολύ καλά.

Στόχος μας τώρα είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα. Δεν είναι εύκολο να μπεις πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά από τέτοια ένταση και τέτοια διοργάνωση. Έχω παράπονα από τις κάρτες που έβγαλε ο Μπατιανίδης στην αρχή του 4ου σετ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK