ΑΕΚ εναντίον Ιωνικού για το κλειστό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ της ΑΕΚ και του Ιωνικού για το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΑΕΚ εναντίον Ιωνικού για το κλειστό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το αίτημα της ΑΕΚ να χρησιμοποιεί το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας στα ντέρμπι της Α1 γυναικών συνάντησε την αντίδραση του Ιωνικού.

Η έτερη ομάδα της περιοχής απέρριψε το αίτημα παραχώρησης του κλειστού και η διοίκηση της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

" Για μια ακόμη φορά το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ βρίσκεται στην δύσκολη θέση να αναζητά έδρα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Δυστυχώς η συστηματική άρνηση των ανθρώπων του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας να παραχωρήσουν το κλειστό για μερικά παιχνίδια τη χρονιά, αναγκάζει την ομάδα να αγωνιστεί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στο σχολικό γυμναστήριο της περιοχής, χωρητικότητας μόλις 200 ατόμων. Είναι απορίας άξιον πως γίνεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας να ξοδεύει ένα μεγάλο ποσό το χρόνο για να αγωνίζεται εκεί ο Ιωνικός και η ΑΕΚ να μην μπορεί να φιλοξενηθεί για λίγες ώρες το χρόνο.

Οι δικαιολογίες περί επικινδυνότητας και φόβους επεισοδίων σε καμία περίπτωση δεν μας καλύπτουν, την στιγμή που η ομάδα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο γήπεδο χωρίς να συμβεί ποτέ το παραμικρό και τη στιγμή που είναι σαφές ότι οι υποδομές και οι προδιαγραφές του σχολικού κλειστού απέχουν παρασάγγας από αυτές του «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου». Λυπούμαστε που ένα τοπικό σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας έχει επιλέξει να τηρεί αυτή την στάση, έχοντας την ΑΕΚ απέναντι και όχι στο πλευρό του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK