Μαζί ΑΕΚ και "Stoiximan.gr"

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ απέκτησε νέο χορηγό στη φανέλα της αφού επήλθε συμφωνία με το "Stoiximan.gr". Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Μαζί ΑΕΚ και "Stoiximan.gr"

Το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε τη φανέλα της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Σε αυτή ουσιαστικά ανακοινώθηκε και η συμφωνία με τον "Stoiximan.gr" με τη νέα ελληνική εταιρία στο χώρο του στοιχήματος να αποτελεί χορηγό της ομάδας.

Η συνεργασία ήρθε να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον της εταιρίας για την πρόοδο του ελληνικού αθλητικού και προστέθηκε στην αλυσίδα των ενεργειών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι όσοι μίλησαν ευχαρίστησαν τους χορηγούς για τη στήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την ομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης, τόνισε: "Ευχαριστώ τους χορηγούς, ήταν πολύ δύσκολη προσπάθεια και η πρώτη νίκη είναι ότι καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον Δούκα και απ’όλους όσους βοήθησαν. Αγώνα με τον αγώνα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας, Δήμητρα Γιακουμή, δήλωσε: "Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στην ομάδα παρά τις δυσκολίες. Πρόκειται όντως για μια δύσκολη χρονιά, έφυγαν κάποιες αθλήτριες, ήρθαν κάποιες άλλες. Εμείς είμαστε εδώ για τα δύσκολα και θα κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK