Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στο "Μ. Μερκούρη", έκανε το "19 στα 19" και πήρε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην Α1 βόλεϊ των γυναικών. Το μόνο που κατάφεραν οι "πράσινες" είναι να γίνουν η πρώτη ομάδα που πήρε δύο σετ από τον Ολυμπιακό στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Το ματς είχε πολλές εναλλαγές τόσο στο προβάδισμα όσο και στην εικόνα του. Το σερβίς του Ολυμπιακού ήταν ωστόσο εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση αφού κατάφερε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον Παναθηναϊκό και να φτάσει στη νίκη.

Σπουδαίο ματς έκανε η Μαλασάι η οποία δημιούργησε πολλά προβλήματα την υποδοχή του Παναθηναϊκού, ενώ τελείωσε πολλές μπάλες. Από την άλλη οι πράσινες έπαιξαν ίσως το καλύτερο τους ματς φέτος, αλλά τα νωθρά του ξεκινήματα στο δεύτερο και το τέταρτο σετ του στοίχισαν το κάτι παραπάνω από το ματς.

Στα αξιοσημείωτα ότι αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι ερυθρόλευκες σφράγισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Τα σετ: 23-25, 25-15, 20-25, 25-17, 15-8

Photo Credits: Actionimages.gr

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ