Γκόμες: "Ο ΠΑΟΚ θέλει επέκταση του συμβολαίου"

Για το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ και στους οπαδούς του "Δικεφάλου" μίλησε μεταξύ άλλων ο Ερνάντο Γκόμες που χαρακτήρισε τέλεια την φετινή σεζόν.

Γκόμες: "Ο ΠΑΟΚ θέλει επέκταση του συμβολαίου"

Συγκεκριμένα είπε στην ιστοσελίδα wolrdofvolley.com:

Για την φετινή του χρονιά στην Ελλάδα: "Ήταν μία τέλεια σεζόν. Θα μπορούσα να τη βαθμολογήσω με δέκα, γιατί "χτίζαμε" γι΄ αυτό το πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν, δουλεύοντας κάθε μέρα στο 100%. Ήταν στα αλήθεια δύσκολο να φτάσουμε στο νταμπλ, γιατί ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και μεγάλη ιστορία. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει κάποιον τίτλο μέχρι φέτος".

Για το "κλειδί" της επιτυχίας: "Το κλειδί ήταν η ομαδική δουλειά από την αρχή. Καταλάβαμε πως μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό και τα καταφέραμε. Ο καθένας από εμάς ήταν συγκεντρωμένος, ο προπονητής έξανε εξαιρετική δουλειά, ειδικά στην διαχείριση της ομάδας".

Για το αν μείνει στον ΠΑΟΚ: "Ενόψει της επόμενης σεζόν, είμαι ελεύθερος. Δεν ξέρω αν θα μείνω ή όχι στον ΠΑΟΚ. Μου είπαν πως θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό μου, αλλά ακόμα δεν έχω κάποια προσφορά".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Ηταν μια φανταστική ατμόσφαιρα αυτή μέσα στο γήπεδο και πήραμε από αυτή έξτρα δύναμη για να αγωνιστούμε. Ήταν μεγάλο κίνητρο για την ομάδα και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ αυτά τα πλέι οφ. Ήταν εκπληκτικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK