Με έφηβους ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης θα γίνει κανονικά την Κυριακή (11/10) στο "Παλατάκι", με τους κίτρινους να παρατάσσονται με έφηβους παίκτες.

Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης για την πρώτη φάση του Λιγκ Καπ, την Κυριακή (11/10) στην "PAOK Sports Arena". Ωστόσο, οι "κίτρινοι" θα παραταχθούν με έφηβους και νεαρούς της πρώτης ομάδας. Ο προπονητής του "Δικεφάλου" βέβαια δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να σεβαστεί τους αντιπάλους.

Η σχετική ενημέρωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την πρώτη φάση το Λιγκ Καπ που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή19:00 στο PAOK Sports Arena. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα του αντιπάλου ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται κανονικά και το αντιμετωπίζει ως ένα τεστ προετοιμασίας όπου ο Νικολάι Ζελιάσκοφ θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες. Αναμφίβολα προπονητικό τιμ και παίκτες περίμεναν μια διαφορετική πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο τους αφού το ματς αυτό υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 24 Οκτωβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, αφού ο Άρης θα παραταχθεί με κάποιους μικρούς αθλητές από τη βασική ομάδα και κάποιους έφηβους.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα και αμέσως μετά αντιπροσωπεία των παικτών του ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στην έναρξη του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου παρέα με την ομάδα της NOVA"

Ζελιάσκοφ: "Σεβασμός..."

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ τόνισε: "Περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία να γίνει ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα αποτελούσε για εμάς , παρά και την απουσία των Κουβανών, ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει ωστόσο να αποδεκτούμε το πρόβλημα που προέκυψε και από την πλευρά μας να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τους νεαρούς αθλητές που θα παίξουν απέναντι".