Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον... αέρα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τον τίτλο του φαβορί όμως ο ΠΑΟΚ οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ και εκεί ολοκλήρωσε την έκπληξη, επικρατώντας 3-2 σετ και παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον... αέρα του Ολυμπιακού

Ασπρόμαυρος θρίαμβος σε ερυθρόλευκο φόντο! Ο Ολυμπιακός μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία στον πρώτο του ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και με κόσμο στο πλευρό του, όμως στο τάραφλεξ ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σκληρό καρύδι.

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ χάνοντας μάλιστα το 1ο και το 3ο σετ με ευκολία (αμφότερα πήγαν στους Πειραιώτες με 25-19) αντέδρασε ισάριθμες φορές και στο τάι μπρέικ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, κάνοντας το 10-8 υπέρ του... 15-8!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας της τελευταίας τριετίας ήταν καλύτεροι στο μπλοκ, στο σερβίς και είχαν λιγότερα λάθη από τους αντιπάλους τους, με τους Κουμεντάκη και Ουσίκοφ να κάνουν τη διαφορά στο καθοριστικό πέμπτο σετ και να οδηγούν τον "Δικέφαλο" στον τελικό.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο με στόχο το τρόπαιο, τον νικητή του Ηρακλής-Παναθηναϊκός που κοντράρονται αυτή την ώρα στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-19, 22-25, 25-19, 22-25, 8-15

News 24/7

24MEDIA NETWORK