Κωνσταντινίδου και Μαρούλης στον Παναθηναϊκό

Διπλή ανακοίνωση για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. που επισφράγισε τις συμφωνίες με την Αλίκη Κωνσταντινίδου και τον Θάνο Μαρούλη για τα τμήματα βόλεϊ γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.

Κωνσταντινίδου και Μαρούλης στον Παναθηναϊκό

Από μία κίνηση σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Δύο κινήσεις οι οποίες είχαν κλείσει εδώ και καιρό και ολοκληρώθηκαν με το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Ξεκινώντας με την κυρία της υπόθεσης θα αναφέρουμε ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ απέκτησε την Αλίκη Κωνσταντινίδου. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και καιρό με την 27χρονη κεντρική να κάνει τις πρώτες της προπονήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλίκη Κωνσταντινίδου. Η νεοαποκτηθείσα διεθνής κεντρική έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 26/6/1989 και έχει ύψος 1.80μ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2015-16 ΑΕΚ

2014-15 ΟΣΦΠ

2013-14 Πανναξιακός

2011-13 Ανατόλια

2008-11 Πειραματικό

2007-08 Μ.Α.Σ. Εαρινός

2006-07 Ηρακλής Θεσσαλονίκης

2002 -06 XΑΝΘ

Στις πρώτες τις δηλώσεις ως παίκτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. είπε στο panathinaikos1908.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάει η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θα αγωνιστώ με τη φανέλα ενός ιστορικού Συλλόγου. Εύχομαι σε όλες τις συμπαίκτριές μου να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να είμαστε υγιείς. Από κει και πέρα με πολύ σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Στο βόλεϊ ανδρών μετά από δύο μεταγραφές, αυτές των Τσίροβιτς και Δαρίδη ήρθε η ώρα για την πρώτη ανανέωση. Αυτή έχει να κάνει με τον Θάνο Μαρούλη ο οποίος θα είναι και την επόμενη χρονιά ο βασικός πασαδόρος της ομάδας. Την ίδια ώρα αναμένεται να τελειώσουν οι υποθέσεις των δύο Κουβανών, ενώ θα αποκτηθεί και ένας ξένος ακραίος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Μαρούλη για ένα χρόνο. Ο έμπειρος πασαδόρος δήλωσε στο paovolleyball.gr: "Η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι που ήθελα πριν ακόμη ολοκληρωθεί η σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο και μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλω κι εγώ ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά περισσότερα από ό,τι πέρυσι και είμαι έτοιμος για αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK