Τελεσίγραφο από την CEV στην ΑΕΚ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έστειλε τελεσίγραφο στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ την οποία καλεί να ρυθμίσει τα χρέη προς την Σόνια Μποροβίντσεκ μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Τελεσίγραφο από την CEV στην ΑΕΚ

Σε μπελάδες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Τα χρέη του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και απειλούν τις "κιτρινόμαυρες" με μεγάλο πρόστιμο. Το "αγκάθι" αυτή τη φορά ακούει στο όνομα Σόνια Μποροβίντσεκ.

Η Σλοβένα κεντρική είχε κάνει προσφυγή κατά της ΑΕΚ για τις περίπου 30.000 ευρώ που της οφείλονταν. Η απόφαση στις 18 Νοεμβρίου του προηγούμενου χρόνου ήταν υπέρ της και περίμενε να πάρει τα χρήματά της.

Τελικά, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και έτσι παραμένει η απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα. Τώρα η CEV έρχεται με νέο... μπουγιουρντί να προειδοποιήσει την ΑΕΚ σε πιο αυστηρό τόνο και με κίνδυνο σημαντικού προστίμου.

Για την ακρίβεια οι "κιτρινόμαυροι" καλούνται να πληρώσουν την Μποροβίντσεκ μέχρι τις 28 Νοεμβρίου σε αντίθετη περίπτωση θα πληρώσουν πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ. Φυσικά, το ποσό που καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο μέσα στο προσεχές διάστημα είναι πάνω κάτω το ίδιο εάν υπολογίσουμε και τις προσαυξήσεις που υπάρχουν στην οφειλή προς την Μποροβίντσεκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK