Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την πρόκριση με τον... Παναθηναϊκό!

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-1 σετ στο Ρέντη και ολοκλήρωσε αήττητος την κανονική περίοδο στη Volleyleague.

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την πρόκριση με τον... Παναθηναϊκό!

Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη με 3-0 σετ επί της ρωσικής Σουργκούτ που τον έστειλε στον τελικό του Challenge Cup και του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από 13 χρόνια, ο Ολυμπιακός έδωσε νέα χαρά στους φίλους του, αφού επικράτησε με 3-1 σετ του αιωνίου αντιπάλου του, Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" αιφνιδίασαν τους Πειραιώτες παίρνοντας με 25-23 το πρώτο σετ, όμως κάπου εκεί χτύπησε καμπανάκι για τους γηπεδούχους που στη συνέχεια πήραν τα επόμενα τρία σετ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι (25-17, 25-12, 25-21).

Με αυτή τη νίκη μάλιστα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ρεκόρ του Ηρακλή τερματίζοντας αήττητος στο πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο ενώ με τους 64 βαθμούς που έφτασε, ισοφάρισε το ρεκόρ συγκομιδής πόντων από το 2001 που καθιερώθηκε το τρίποντο στη νίκη.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε μετά το πρώτο σετ να προβάλλει αντίσταση και πλέον θα διεκδικήσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία μέσω των πλέι άουτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK