Ο Ολυμπιακός λύγισε στο τάι-μπρέικ τον Παναθηναϊκό

Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών και μείωσε στον έναν πόντο τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός λύγισε στο τάι-μπρέικ τον Παναθηναϊκό

Ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων! Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο "Μελίνα Μερκούρη" τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών και το φινάλε βρήκε την ομάδα του Κοβάτσεβιτς να επικρατεί με 3-2 σετ εκείνης του Δημήτρη Καζάκη, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή.

Οι "ερυθρόλευκες" πήραν με χαρακτηριστική άνεση το πρώτο σετ (25-15) όμως η συνέχεια βρήκε τις "πράσινες" να κάνουν ολική επαναφορά παίρνοντας τα δύο επόμενα σετ με 25-22, 25-17 ενω στο έφτασαν μία ανάσα από το να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης όταν έφτασαν στο 26-25 υπέρ τους στο τέταρτο σετ.

Τότε όμως η Φιλντ έκανε υπέρβαση στο φινάλε και έτσι να πάρει το ματς ο Παναθηναϊκός έγινε το 26-26, με τον Ολυμπιακό να φέρνει το ματς στα ίσα επικρατώντας 29-27. Όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου οι γηπεδούχες ήταν πιο ψύχραιμες στα κρίσιμα σημεία και με 15-12 πανηγύρισαν την νίκη στο πρώτο "αιώνιο ντέρμπι" της φετινής Α1 βόλεϊ γυναικών που τους επέτρεψε να μειώσουν στον έναν πόντο τη διαφορά από την κορυφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK