Στο Final-4 του World League η Εθνική

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς με τη Σλοβενία, η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών εξασφάλισε την παρουσία της στο Final-4 του World League!

Στο Final-4 του World League η Εθνική

Αν και το Σάββατο η Εθνική βόλεϊ των ανδρών γνώρισε την πρώτη ήττα της στο World League 2016 και για λίγες ώρες να έμπλεξε σε περιπέτειες, τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά και της χάρισαν πρόωρα το εισιτήριο για το Final 4.

Η αρχή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με την ήττα του Μαυροβουνίου στο τάι μπρέικ από την Τυνησία (παρά το υπέρ του 2-0).

Νωρίς το πρωί της Κυριακής τέθηκε νοκ άουτ ακόμη ένας αντίπαλος, καθώς ακολούθησε η ήττα της Ισπανίας από την Γερμανία, με τους Ίβηρες να υποβιβάζονται στο European League.

Το τελευταίο αποτέλεσμα που ζητούσε η Εθνική ήταν είτε η ήττα της Ταϊπέι από το Καζακστάν είτε το να χάσει τουλάχιστον ένα σετ. Κάτι που συνέβη, καθώς επικράτησε 3-1.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να διευκρινιστεί η θέση και ο αντίπαλος στον ημιτελικό. Με νίκη 3-0 ή 3-1, η Εθνική θ' αντιμετωπίσει ξανά τη Σλοβενία την ερχόμενη Παρασκευή στην Φρανκφούρτη. Σε περίπτωση ήττας με "καθαρό" σκορ και νίκης της Βενεζουέλας, η Εθνική θα καταλάβει την 3η θέση και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την οικοδέσποινα Γερμανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK