Με αυτόν τον τρόπο λύνουν τις διαφορές τους οι Κινέζοι

Οι εντάσεις και οι καυγάδες σε διάφορα σπορ είναι ένα συχνό φαινόμενο. Συχνή δεν είναι όμως η... αντιμετώπιση ενός καυγά μεταξύ δύο αντιπάλων στο κινεζικό πρωτάθλημα βόλεϋ. (VIDEO)

Με αυτόν τον τρόπο λύνουν τις διαφορές τους οι Κινέζοι

Το να βλέπεις δύο αθλητές να καβγαδίζουν και να... πιάνονται στα χέρια δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, κάθε άλλο μάλιστα. Λίγο η ένταση του αγώνα και η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, λίγο η έντονη επιθυμία για τη νίκη προκαλούν πολλές φορές περίεργες συμπεριφορές που εξωθούν σε συμπλοκές.

Αυτό όμως που έγινε στο κινεζικό πρωτάθλημα βόλεϊ δεν έχει προηγούμενο. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, η μία ομάδα πήρε τον πόντο και ο πασαδόρος της πανηγύρισε με... προκλητικό τρόπο περνώντας κάτω από το φιλέ και κάνοντας απρεπή χειρονομία στον αντίπαλό του.

Αναμενόμενα αυτός αντέδρασε και ζήτησε το λόγο για ό,τι είχε συμβεί. Πέρασε στην αντίπαλη πλευρά και άρχισε να μιλάει στον αντίπαλό του μ' έντονο τρόπο, ενώ μετά από δευτερόλεπτα τον έσπρωξε. Οι δύο αθλητές αντάλλαξαν κάποια... κινέζικα,ώσπου ο ένας έπιασε τον άλλον και τον φίλησε στο στόμα!

Να ένας ιδιαίτερος τρόπος συμφιλίωσης.

Δείτε την φάση του καυγά και τη στιγμή της συμφιλίωσης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK