Ο ΠΑΟΚ τα έφερε όλα τούμπα και φουλάρει για τίτλο!

Ο ΠΑΟΚ άλωσε το "Μελίνα Μερκούρη" επικρατώντας 3-2 του Ολυμπιακού στο τάι μπρέικ και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, κάτι που σημαίνει πως με νίκη του την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη κατακτά το πρωτάθλημα για τρίτη στη σειρά χρονιά..

Ο ΠΑΟΚ τα έφερε όλα τούμπα και φουλάρει για τίτλο!

Η φετινή σεζόν βρήκε τον Ολυμπιακό μεταμορφωμένο προς το καλύτερο σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες που έχασε τα πρωτεία από τον ΠΑΟΚ (2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο ο Δικέφαλος) και αυτό το έδειξε άλλωστε και με τις 5 νίκες στα ισάριθμα πρώτα ραντεβού του με τους Θεσσαλονικείς σε όλες τις διοργανώσεις όμως την ώρα της κρίσης ο ΠΑΟΚ... ξύπνησε!

Πριν λίγες ημέρες η ομάδα του Χελγκέτα ήταν σαρωτική στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος και με 3-0 σετ ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά ενώ το βράδυ της Δευτέρας (1/5) έκανε το "κόλπο γκρόσο" καθώς επιβλήθηκε στο τάι μπρέικ του αντιπάλου του και με το 2-1 υπέρ του στις νίκες απέχει μία ακόμα από το να στεφθεί πρωταθλητής για τρίτη στη σειρά σεζόν!

Το αποψινό παιχνίδι ήταν το καλύτερο της φετινής σειράς των τελικών καθώς και οι δύο ομάδες έπιασαν υψηλά στάνταρντς απόδοσης όμως οι "ασπρόμαυροι" ήταν εκείνοι που κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το φινάλε έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντάντε και Σαφράνοβιτς και χάρη σε ένα φιλέ του Φράγκου σε επίθεση του Τακουρίδη επικράτησαν 15-13 και πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στις 19:00 στην "PAOK Sports Arena", με τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη για να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς του τον τρίτο σερί τίτλο του πρωταθλητή και τον Ολυμπιακό να θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά για να την ξαναστείλει στο Ρέντη για το 5ο και τελευταίο ματς.

Τα σετ: 25-20, 23-25, 22-25, 25-20, 13-15

News 24/7

24MEDIA NETWORK