Νέα επίθεση Σαββίδη κατά Ολυμπιακού!

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου ο Ιβάν Σαββίδης έριξε νέα βέλη κατά του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με αφορμή τον τελικό πρωταθλήματος στο βόλεϊ!

Νέα επίθεση Σαββίδη κατά Ολυμπιακού!

Το βράδυ του Σαββάτου ο Ιβάν Σαββίδης πανηγύρισε με την ψυχή του την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στις δηλώσεις που έκανε λίγο μετά έστειλε μήνυμα στον... Ολυμπιακό υποστηρίζοντας πως η ηγεμονία του στο ελληλνικό ποδόσφαιρο έχει τελειώσει οριστικά!

Σχεδόν 24 ώρες μετά ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" προχώρησε σε νέα μετωπική επίθεση κατά των Πειραιωτών, την ώρα που περίμενε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μαζί με τον παράγοντες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και περίπου 1.000 οπαδούς για να υποδεχτούν την ομάδα βόλεϊ που πανηγύρισε στο Ρέντη το τρίτο σερί πρωτάθλημά της.

"Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα σε μια μέρα. Η αίσθηση είναι ότι αυτοί δεν θέλουν καν να αναγνωρίσουν ότι κάποιος άλλος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι έτσι. Πρέπει να μάθεις να χαίρεσαι και με την χαρά του αντιπάλου.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εποχή θα έρθει. Μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση αυτή, αλλά θα έρθει. Ήταν ντροπή αυτό που είδα που έγινε σήμερα στο κλειστό. Πρέπει να υποδεχτούμε τα παιδιά", δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, θέλοντας να καυτηριάσει τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού που πέταξαν καθίσματα και μπουκάλια στο τάραφλεξ του "Μελίνα Μερκούρη" στο φινάλε του πέμπτου τελικού του βόλεϊ.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK