Σαββίδης: "Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά"

Όρεξη για... πειράγματα είχε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Σαββίδης: "Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά"

"Στενοχωρήθηκα. Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έπρεπε να βάλουμε μια... τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε... κόμμα, δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τετάρτη. Για να χαλάσω και τις... προλήψεις (σ.σ. γέλια).

Εγώ ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουν, κερδίζανε (αστειευόμενος). Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι ωραία, είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο, νομίζω ότι εμείς σε όλες τις αθλητικές κατευθύνεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη συνέχεια ρρωτήθηκε για το αν θα πάει και στον ημιτελικό της Τετάρτης: " Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε, θα προσπαθήσουμε", η απάντησή του.

Ενώ τέλος, του ζητήθηκε να αναφέρει από πού παίρνει δυνάμεις και είπε: " Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK