Προφυλακιστέοι οι Κάλβο, Σεπέδα και Άλμπο

Έξι αθλητές της εθνικής ομάδας βόλεϊ της Κούβας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι Κάλβο, Σεπέδα και Άλμπο κρίθηκαν προφυλακιστέοι ως ύποπτοι για βιασμό.

Προφυλακιστέοι οι Κάλβο, Σεπέδα και Άλμπο

Σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο για έξι παίκτες της εθνικής ομάδας βόλεϊ της Κούβας. Όπως έγινε γνωστό, ο διαγώνιος Άλμπο, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Κάλβο και οι Σεπέδα, Ουριάρτε, Σόσα και Άμπραχαμ κρίθηκαν προφυλακιστέοι ως ύποπτοι για τον βιασμό μιας ενήλικης Φινλανδής.

Οι Κουβανοί αθλητές οδηγήθηκαν την Τρίτη (5/7) στον εισαγγελέα όπου κατέθεσαν για περισσότερες από τρεις ώρες για την υπόθεση. Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ παράλληλα ζήτησαν να γίνει εξέταση δείγματος DNA προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητά τους.

Ο εισαγγελέας σε πρώτη φάση αποφάσισε την προφυλάκισή τους χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο ακριβής λόγος που κατηγορείται κάθε ένας από αυτούς, ξεκαθαρίστηκε όμως ότι μέχρι τον Αύγουστο θα πρέπει να έχει διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΟΙ ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΛΒΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Λίγη ώρα μετά αργότερα, το Τ.Α.Π ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ακύρωση του συμβολαίου με τον Κάλβο.

Αναλυτικά: Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ακύρωση του συμβολαίου με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας Ricardo Norberto Calvo Manzano και στρέφεται σε άλλες λύσεις από τον ελληνικό και διεθνή χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ο Κάλβο του ΠΑΟΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK